Montour Athletic Center

Montour School District required major renovations to its gymnasium and natatorium building. The existing facility no longer met the needs of the district, and was sorely outdated.

Renovations and additions were designed and constructed, including: an elevated walking track encircling a 1600-seat arena space, new wrestling facilities, a cheerleading practice room with double-height ceiling, cardio rooms, training areas, and dedicated locker rooms for home and away basketball teams, the swim teams, and visiting football teams.

The indoor pool area was modernized with new finishes, a reconstructed observation deck, and a state-of-the-art filtration and de-humidification system. A sloped glazing system was installed on three sides of the exterior at the elevated track areas to maximize natural lighting and connect the interior spaces with the views from the campus' hilltop.




 

McKees Rocks, Pennsylvania

Architectural Design,      Construction Documentation,     Construction Administration,      Architectural Illustration

Website by Red Lab Media